FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
. fer bon temps Fer un temps suau, en què no fa fred, ni plou, ni fa vent. fer mal temps Fer un temps molest a causa del fred, la pluja o algun altre fenomen pertorbador de la calma atmosfèrica. temps de llops Temps molt dolent. temps feixuc Temps que aclapara. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Caça de pèl. Té el cabell ros i el pèl de la barba negre. No tenir pèl a la cara. No tenir pèl de barba. Posar pèl. Caure el pèl. pèl moixí Pèl suau i curt com el que surt en néixer la barba. no tenir pèls a la llengua Parlar sense [...]
Vessant suau, al peu d'un relleu, format per la reunió d'una sèrie de cons al·luvials coalescents, característic de les regions àrides o semiàrides. [...]
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada i textura suau, madurat durant un període de vuit setmanes, amb aroma d'herbes, originari de la vila occitana de Sant Nectari. [...]
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada tova, madurat durant un període de trenta dies, de textura tendra i cremosa i gust suau, que es presenta amb forma de barra rodona, originari d'Holanda. [...]
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta més o menys tova segons el punt de maduració, madurat durant un període d'un a sis mesos, de gust molt suau, originari de la ciutat nord-americana de Monterey. [...]
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma i una mica elàstica, amb una crosta llisa de color carabassa, de gust suau, que prové principalment de Bretanya i Normandia, i que originàriament es preparava en monestirs trapencs. [...]