151.
texturitzant
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Dit de l'additiu alimentari modificador de la textura. Pot ésser espessidor, enduridor, humectant, antiaglutinant, dispersant, etc. [...]
|
152.
renderització
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la Terra
, textura, il·luminació i ombres. [...]
|
153.
batre a punt de neu
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Batre clares d'ou fins a aconseguir una textura esponjosa i compacta semblant a la de la neu. [...]
|
154.
butterkäse [de]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semidura i textura elàstica i compacta, originari d'Alemanya. [...]
|
155.
itàlic
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semidura i textura elàstica i compacta, originari d'Itàlia. [...]
|
156.
màscara
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Imatge personal
Preparat compost que s'aplica a la cara per tal de netejar-la i millorar-ne la textura del cutis. [...]
|
157.
moc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Pasta elàstica modelable feta amb ingredients diversos que per la seva textura gelatinosa característica s'utilitza com a joguina. [...]
|
158.
signe de Kerr
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Alteració de la textura de la pell per sota el nivell somàtic en les lesions de la medul·la espinal. [...]
|
159.
diagènesi
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la Terra
Modificació fisicoquímica d'un dipòsit que no comporta una alteració profunda de la seva textura ni de la composició mineralògica. [...]
|
160.
neu artificial
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la Terra
Neu produïda per canons de neu, de textura granulosa fina, que té les mateixes característiques fisicoquímiques que la neu natural. [...]
|