Extensió laminar d'una substància o d'un teixit, d'un gruix gairebé uniforme, que cobreix una estructura, de la qual es distingeix per la seva textura, color o, simplement, per no tenir-hi continuïtat. [...]
Procés industrial mecànic d'elaboració d'aliments en què un aliment es fa passar per un motlle a alta pressió que li dona una forma, una textura, un color, una aroma o un sabor determinat. [...]
Cadascuna de les capes del sòl més o menys paral·leles a la superfície, definides genèricament per unes característiques físiques, químiques i biològiques específiques, com ara el color, l'estructura, la textura, el gruix i la cohesió. [...]
Pol·lució derivada de la presència d'additius en els aliments, per tal de conservar-los o de modificar llurs propietats organolèptiques. Són agents de conservació biològica o modificadors de textura, antioxidants, antiàcids, acidificants, enzims, colorants, aromatitzants, etc. [...]
Doctrina que preconitza que les substàncies utilitzades amb finalitats terapèutiques porten inscrits senyals que permeten predir els seus efectes i indicacions a partir de la seva morfologia, color, textura, entorn de procedència, relació amb els planetes o simbologia. [...]