71.
patates farcides de botifarra negra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
72.
pèsols estofats amb botifarra negra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
73.
torrada amb botifarra de perol
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
74.
baldana 2
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Botifarra d'arròs, ceba, greix i sang. [...]
|
75.
mondongo
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn picada per a embotit. Botifarra de sang, amb carn i altres condiments, generalment feta a casa. Brou o plat fet amb aquest tipus de botifarra. Matança del porc. [...]
|
76.
abotifarrat -ada
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Semblant a una botifarra. Tumefacte, s'aplica als dits. [...]
|
77.
bull 2
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Botifarra feta del budell ample, farcida principalment de carn magra. [...]
|
78.
donegal
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Botifarra de carns selectes que es fa del budell gros del porc. [...]
|
79.
amanida de llenties amb botifarra negra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
80.
arròs amb conill, botifarra i cargols
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|