Més opcions Cerca avançada Atenció personalitzada Preguntes més freqüents Cerca bàsica frase exacta fitxes de l'Optimot castellà-català verbs conjugats Nova cerca
Resultats de la cerca frase exacta: 195 Diccionaris terminològics 61. brau Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Ciències de la vida Mascle de la vaca, que s'explota per la carn, el treball i com a reproductor. [...] 62. fynbo Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma, generalment presentat amb forma de barra. [...] 63. panir Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Formatge fet amb llet de vaca, de pasta tova cuita i gust àcid, originari de l'Índia. [...] 64. butterkäse [de] Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semidura i textura elàstica i compacta, originari d'Alemanya. [...] 65. itàlic Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semidura i textura elàstica i compacta, originari d'Itàlia. [...] 66. stracchino [it] Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Formatge fresc fet amb llet de vaca, de pasta tova, generalment de forma quadrada, típic de la Llombardia. [...] 67. danbo Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma i elàstica, presentat generalment amb forma rectangular, d'origen danès. [...] 68. sbrinz Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Formatge fet amb llet crua de vaca, de pasta dura i de maduració llarga, originari del centre de Suïssa. [...] 69. vedellar Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Ciències de la vida Parir, una vaca. [...] 70. alletament artificial Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Ciències de la salut Alletament fet amb llet de vaca, fresca o més sovint després d'haver sofert modificacions: llets modificades i llets humanitzades. [...] Diccionaris terminolgics Diccionaris terminolgics Agricultura. Ramaderia. Pesca Alimentació. Gastronomia Arts Ciències de la salut Ciències de la vida Zoologia Trieu el resultat per fonts Trieu el resultat per fonts Diccionari de la llengua catalana (51) Diccionari castellà-català (22) Diccionari català-castellà (28) Fitxes de l'Optimot (2) Diccionaris terminològics (195) Diccionari de sinònims Franquesa (14) Criteris lingüístics (1) Nomenclàtor de Catalunya (7) Pàgines 7 / 20 << Anterior Pàgina 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Següent >>