Resultats de la cerca bàsica: 189.650

Diccionaris terminològics
141. presència de l'emissor i del receptor en el text
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Llengua. Literatura
Representació de l'emissor o el receptor en un text mitjançant unes formes lingüístiques determinades o, en absència d'aquestes formes, per immanència en el text i el context de la comunicació. [...]
142. mapa en el text
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la Terra
Mapa imprès en el cos d'un text, un article o un llibre. [...]
143. ancoratge del text al context
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Llengua. Literatura
Conjunt de referències exofòriques díctiques i no díctiques que assenyalen el centre díctic de la comunicació. [...]
144. esmena amb text articulat alternatiu
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Dret
Esmena a la totalitat d'una iniciativa legislativa que es presenta amb un text legislatiu diferent i que, si s'aprova, es tramita com a proposició de llei. [...]
145. processament de textos
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Tecnologies de la informació i la comunicació
Processament que permet d'introduir un text en un sistema informàtic, fer-hi modificacions i imprimir-lo. [...]
146. servei de missatges curts
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Tecnologies de la informació i la comunicació
Sistema que permet l'intercanvi de missatges en format de text, generalment amb un límit de 160 caràcters, mitjançant els telèfons mòbils i altres aparells electrònics. [...]
147. emoticona textual
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Tecnologies de la informació i la comunicació
Emoticona constituïda per una successió breu de caràcters. [...]
148. appenzell [de]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma i cuita, amb gust afruitat, originari del cantó històric suís d'Appenzell. [...]
149. bergkäse [de]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta dura cuita, madurat durant un període de tres a nou mesos, de textura elàstica, gust fort i aroma intensa, originari dels Alps. [...]
150. butterkäse [de]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semidura i textura elàstica i compacta, originari d'Alemanya. [...]
Pàgines  15 / 18.965 
<< Anterior  Pàgina  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  Següent >>