Resultats de la cerca frase exacta: 914

101. pasta de Vienna
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Pasta càustica composta de potassa i calç, que és aplicada uns minuts sobre la zona que hom vol cauteritzar. [...]
102. pasta de viscosa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
103. pasta de xocolata
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
104. pasta química crua
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
105. cartó de pasta química
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
106. formatge de pasta cuita
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge en el procés d'elaboració del qual la temperatura de la quallada arriba a 50-60 graus. [...]
107. formatge de pasta dura
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
108. formatge de pasta filada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge que s'obté amb la quallada un cop feta, introduïda en aigua a 80-90 graus, agitada i refredada. [...]
109. formatge de pasta premsada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
110. formatge de pasta semicuita
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge en el procés d'elaboració del qual la temperatura de la quallada arriba a 40-42 graus. [...]
Pàgines  11 / 92 
<< Anterior  Pàgina  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  Següent >>