Resultats de la cerca frase exacta: 16

Diccionaris terminològics
1. espàrrecs amb dues salses
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
2. patates amb sis salses
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
3. espàrrecs gegants amb dues salses
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
4. flamet amb quatre salses de fruita
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
5. llobarro o orada a la sal amb dues salses
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
6. rap allagostat amb tres salses i amanida de llagostins
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
7. roux [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Preparat fet de farina i mantega que s'utilitza per a lligar salses, brous, sucs, etc. [...]
8. fons
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Brou molt concentrat de gust que s'utilitza per a elaborar salses o per a banyar un guisat o un rostit. [...]
9. cumquat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Fruit comestible del cumquat, de forma ovoidal, d'uns 5 cm de llarg, pell dolça i porosa de color ataronjat o vermellós, i polpa una mica àcida, que es pot consumir fresc i en confitures o salses. [...]
10. fondue xinesa [fondue: fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat de la cuina xinesa consistent en un brou calent, servit a taula dins una olla muntada sobre un fogonet, en la qual els comensals van coent menges diverses, generalment verdura, pasta, marisc, carn o peix, que amaneixen tot seguit amb salses o altres ingredients. [...]
Pàgines  1 / 2 
Pàgina  1  2  Següent >>