91.
candir
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Adobar amb sucre o almívar. [...]
|
92.
sacarigen -ígena
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Capaç de convertir-se en sucre. [...]
|
93.
cruixent de sucre morè amb crema gelada d'avellana
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
94.
filet de vedella flamejat amb rom i sucre morè
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
95.
fondant
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Xocolata especial per a ésser fosa. Xocolata fondant. Pasta feta de sucre, mantega, aigua i altres ingredients que, aromatitzada, s'empra en pastisseria i confiteria. [...]
|
96.
tonya
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Coca rodona feta de farina, patata, ous, oli i sucre, que es menja principalment per les festes de Pasqua en algunes contrades del País Valencià. [...]
|
97.
acaramel·lar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Convertir en caramel. Acaramel·lar el sucre. [...]
|
98.
natilla
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Nata, especialment la preparada amb sucre. [...]
|
99.
sacarificar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Convertir en sucre. Sacarificar el midó. [...]
|
100.
sucraire
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que fabrica o ven sucre. [...]
|