Resultats de la cerca frase exacta: 638

91. candir
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Adobar amb sucre o almívar. [...]
92. sacarigen -ígena
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
93. cruixent de sucre morè amb crema gelada d'avellana
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
94. filet de vedella flamejat amb rom i sucre morè
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
95. fondant
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Xocolata especial per a ésser fosa. Xocolata fondant. Pasta feta de sucre, mantega, aigua i altres ingredients que, aromatitzada, s'empra en pastisseria i confiteria.  [...]
96. tonya
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Coca rodona feta de farina, patata, ous, oli i sucre, que es menja principalment per les festes de Pasqua en algunes contrades del País Valencià. [...]
97. acaramel·lar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Convertir en caramel. Acaramel·lar el sucre. [...]
98. natilla
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Nata, especialment la preparada amb sucre. [...]
99. sacarificar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Convertir en sucre. Sacarificar el midó. [...]
100. sucraire
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que fabrica o ven sucre. [...]
Pàgines  10 / 64 
<< Anterior  Pàgina  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Següent >>