141.
osmazom
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Extracte líquid de la carn. [...]
|
142.
adrogueria
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Botiga on venen espècies i altres articles de consum corrent, amb exclusió generalment del pa, la carn, el peix, les verdures i el vi. [...]
|
143.
ferum
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Olor forta que fan certs animals. Fer ferum. Olor que fan la carn i altres substàncies quan comencen a passar-se. Sentir ferum de carn. [...]
|
144.
forner 2 fornera
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que fa o ven pa. Persona que tenia forn per a coure el pa que portaven particulars, i igualment carn, peix o volateria. [...]
|
145.
tauler 2 taulera
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que té una taula de vendre llet, carn, etc. tauler de taula de canvi Oficial posat al front de les taules de canvi. [...]
|
146.
carn a la brasa amb salsa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
147.
carn de porc a la perola
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
148.
catxipanda (samfaina amb carn de porc)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
149.
lasanya de carn amb dos formatges
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
150.
raviolis de carn a la bolonyesa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|