Resultats de la cerca frase exacta: 756

161. cor de filet de vedella amb fetge d'ànec i salsa de porto
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
162. fetge d'ànec a la brasa amb poma caramel·litzada i coulis de gerds
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
163. cec cega
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
hepàtic Bossa del budell embrionari a partir de la qual es desenvolupa el fetge. [...]
164. oca
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
, el fetge i les plomes (Anser anser). oca d'Egipte Ocell de la família dels anàtids, que viu a l'Àfrica (Alopochen aegyptiacus). oca de bec curt Ocell de la família dels anàtids, de bec rosat i negrós (Anser brachyrhynchos). oca de collar Ocell de la família dels [...]
165. coca d'escalivada cruixent amb fetge d'ànec semicuit i amanida amb vinagreta de tòfona
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
166. suprema de fetge d'ànec a la planxa amb pomes saltades i oli de vainilla
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
167. oli
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Greix de procedència animal o vegetal, líquid a la temperatura de 20 °C. Oli de cacauet, de soia, de sèsam, de gira-sol, de blat de moro. Oli de ricí, d'ametlles dolces, d'eucaliptus. Oli de fetge de bacallà. oli de cedre Oli extret, per destil·lació, del [...]
168. tirar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
(alguna cosa). Tirar sucre al cafè. Tirar gallina a l'olla. Tirar llenya al foc. Tirar pa als peixos de l'estany. Tirar una carta a la bústia, al correu. Tirar els daus. Tirar una sota, un as. no tirar-se pedres al fetge Tenir el fetge gros. tirant curt Pel cap baix. tirant llarg Pel [...]
169. fetge d'ànec semicuit amb torrada de pa de blat de moro i melmelada de figues
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
170. filet de vedella a la brasa amb fetge d'ànec i reducció de vinagre de xerès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  17 / 76 
<< Anterior  Pàgina  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  Següent >>