91.
amanida del temps amb vinagreta de mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
92.
copa de nata amb nous i mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
93.
costelles de xai amb mel d'Eivissa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
desopercular
v. tr. [AGR] Retirar els opercles (de les bresques) a fi de poder-ne extreure la mel. |
94.
cruixent de bacallà amb mel de sidra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
95.
formatge de cabra amb nous i mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
96.
magret d'ànec amb mel del Montsec
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
97.
peus de porc amb mel i vinagre
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
98.
recuit amb compota d'hivern i mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
99.
truita de riu amb escabetx de mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
100.
mel·liflu -íflua
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que destil·la mel. Una veu mel·líflua. Eloqüència mel·líflua. [...]
|