Resultats de la cerca frase exacta: 1.144

121. saler
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Vas en què es guarda o se serveix la sal. Taulell en què se sala carn, peix, etc. [...]
122. carnisser carnissera
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que ven carn, especialment de bou, de vedella i de xai. Que es nodreix de carn. Carner2 1. Cruel, sanguinari. Instints carnissers. Que opera amb poca destresa, s'aplica als cirurgians.  [...]
123. carnissada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Menjada de carn. [...]
124. encarnat
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Color de carn. [...]
125. carnatge
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn, especialment la que destrossen les bèsties de presa. Destrossa, mortaldat, en una batalla, un crim, un accident, etc. [...]
126. carnificació
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Conversió en carn. Alteració morbosa que dona als teixits de certs òrgans una consistència de carn. Carnificació del pulmó. [...]
127. paté
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta feta de carn, fetge o altres viandes, assaonada amb herbes i espècies, i cuita, que se sol menjar freda. [...]
128. carnificar-se
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Prendre consistència de carn. [...]
129. carnussa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
130. carnut -uda
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que té molta carn. [...]
Pàgines  13 / 115 
<< Anterior  Pàgina  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  Següent >>