Resultats de la cerca frase exacta: 1.144

171. bull 2
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Botifarra feta del budell ample, farcida principalment de carn magra. [...]
172. corbet
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Vèrtebra de porc i la carn que hi ha adherida. [...]
173. encarnatiu -iva
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que causa la creixença de carn nova en una ferida. [...]
174. estopós -osa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Relatiu a l'estopa. Estopenc . Carn estoposa. Bacallà estopós. [...]
175. faldeta
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn de la falda o del ventre d'un animal. [...]
176. fritura
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Guisat de carn i freixura fregida amb patates o moniatos. [...]
177. xarcuter xarcutera
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Venedor d'embotits, conserves, etc., especialment de carn de porc. [...]
178. xixina
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn picolada. fer xixines una cosa Fer miques una cosa.  [...]
179. bitè
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Individu pertanyent al bestiar de llana. Carn del bestiar de llana. [...]
180. donja
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embotit fet amb carn del coll del porc, típic d'Andorra. [...]
Pàgines  18 / 115 
<< Anterior  Pàgina  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  Següent >>