Resultats de la cerca bàsica: 189.804

Diccionaris terminològics
21. llangardaix de porc ibèric
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Peça de l'especejament del porc ibèric situada entre les costelles i el llom, al costat de l'espinada, de forma allargada, magra i sucosa. [...]
22. pell de porc espí
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Aspecte de les lesions de la pell en la ictiosi hystrix. [...]
23. porc senglar de crinera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Zoologia
 [...]
24. secret de porc ibèric
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Peça de l'especejament del porc ibèric situada entre l'espatlla i la cansalada, a la regió interna, de forma plana i allargada i uns 300 gr de pes, amb molt de greix intramuscular, molt gustosa. [...]
25. sorpresa de porc ibèric
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Peça de carn del porc ibèric que es correspon al múscul temporal de l'animal, pesa uns 80 gr, té forma ovalada, color vermell intens i és fibrosa. [...]
26. catxipanda (samfaina amb carn de porc)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
27. empelt de pell de porc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
28. rinopitec de cua de porc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la vida
 [...]
29. porc marí
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la vida
 [...]
30. porc esqueixat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Preparació de carn de porc, generalment espatlla, cuita a baixa temperatura durant molta estona, de manera que la carn es desfà i se separa de l'os, i esqueixada, a la qual s'afegeix salsa barbacoa. [...]
Pàgines  3 / 18.981 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>