Resultats de la cerca frase exacta: 673

111. xató
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Amanida d'escarola, d'olives i de bacallà i tonyina esqueixats, tot amanit amb una salsa molt coent feta d'alls, ametlles i avellanes torrades, nyores, vinagre, oli i sal. [...]
112. romesco
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
113. lasanya
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat format per capes de pasta de farina de forma quadrada o allargada i carn picada o verdura, cuinat amb salsa i formatge. Peça plana de pasta alimentosa de farina per a fer lasanya. [...]
114. raspadura
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció de raspar; l'efecte. [usat generalment en pl.] Conjunt de les parts que es desprenen d'una cosa raspant-la. Raspadures de ferro. Afegim a la salsa una mica de raspadura de nou moscada.  [...]
115. ales de pollastre amb salsa barbacoa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
116. amanida de gambes amb salsa rosa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
117. amanida de pasta amb salsa rosa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
118. amanida grega amb salsa de iogurt
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
119. bacallà amb salsa verda i cloïsses
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
120. bastonets de cranc amb salsa rosa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  12 / 68 
<< Anterior  Pàgina  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  Següent >>