141.
milfulls de botifarra de perol i patata amb salsa de ceps
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
142.
ou de corral escumat amb Parmentier de botifarra negra i creïlla
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
143.
pebrots del piquillo farcits de botifarra negra amb salsa de xerès
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
144.
ravioli de botifarra negra, poma i patata amb glaça de porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
145.
risotto de bolets de tardor, botifarra de perol i formatge idiazabal
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
146.
timbal de patata i botifarra negra amb sardines marinades i pesto
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
147.
torrada amb botifarra negra de les Garrigues i formatge manxego gratinat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
148.
bacallà a la llauna amb mongetes del ganxet, coliflor i botifarra negra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
149.
botifarra negra esparracada amb fesols de Santa Pau i cruixent de cansalada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
150.
cigrons estofats al moment amb bolets de temporada i botifarra de perol
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|