81.
escudet
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tros d'escorça tendra, en forma d'escut, que conté un ull i se separa de l'arbre per a fer un empelt. Part terminal de les esquames d'una pinya, de forma més o menys rombal, l'única visible quan aquesta és tancada. En heràld., figura representada per un escut petit [...]
|
82.
amanida de pinya tropical amb gambes i salsa rosa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
83.
amanida de pollastre amb pinya tropical i salsa rosa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
84.
carpaccio de pinya tropical amb gelat de llet merengada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
85.
pastís de pastanaga amb coco, pinya tropical i crema
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
86.
patata al caliu farcida de formatge i pinya tropical
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
87.
pinya tropical flamejada amb rom i sorbet de mandarina
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
88.
rodella
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Figura circular. Rodanxa . Una rodella de rap, de llom o de pinya tropical. Escut rodó. En heràld., figura rodona i plana sempre de color i sobre un camper de metall. [...]
|
89.
amanida amb pinya tropical, tonyina i vinagreta de fruita seca
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
90.
amanida de pinya tropical natural i arròs salvatge amb foie-gras
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|