FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta alimentosa de farina en forma de fil. fideu de cabell d'àngel Fideu molt prim. Persona molt prima. Alga verda de tal·lus format per ramificacions cilíndriques, allargades i dicotòmiques (Codium vermilara). [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Arbust semicaducifoli de la família de les oleàcies, molt proper de la troana, però de fulles i panícules més petites, originari del Japó i molt cultivat per a tanques vegetals (Ligustrum ovalifolium). [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Beure (molt vi). Cada vespre trascolàvem qui sap els garrafons de vi i ens posàvem alegres. Havia trascolat més del que les cames podien suportar. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Ball vuitcentista de ritme ternari, molt popularitzat a Mallorca. Música d'aquest ball. Cançó i ball de ritme binari i sincopat, d'origen hispànic i molt popular a les Antilles. [...]