151.
pasterada
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta que es fa d'un cop a la pastera. Pasta mal aplicada. Porció de calç i d'arena que es pasta d'una vegada. Combinació, preparació, etc., no reeixida. Qui vols que se la mengi, aquesta pasterada? [...]
|
152.
tortell
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pastís de pasta fullada o una altra pasta, en forma de cèrcol, amb pinyons i fruita confitada o farcit de nata, de massapà, de cabell d'àngel, de crema, etc. En heràld., borlet que envolta el cap de moro. [...]
|
153.
crespell
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Bunyol prim de pasta dolça. [...]
|
154.
emportinar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Encofinar . Emportinar pasta d'oliva. [...]
|
155.
maurador
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Taulell on es maura la pasta. [...]
|
156.
amanida de pasta amb gambes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
157.
amanida de pasta amb taronja
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
158.
amanida de pasta de colors
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
159.
amanida de pasta i llagostins
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
160.
cabdells amb pasta d'anxoves
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|