101.
bessó 1
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn d'un fruit de clofolla, especialment de l'ametlla. Ametlla, de llavor única o doble, d'una varietat comercial destinada a l'elaboració de torrons o a ésser torrada. Moll d'un os. Part essencial d'alguna cosa. [...]
|
102.
coca torrada amb tomàquet natural, espinacs, panses i formatge
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
103.
torrada amb escalivada, anxoves i formatge de cabra gratinat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
104.
torrada amb pebrots al forn i seitons en vinagre
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
avellana
|
105.
torrada de pa de pagès amb escalivada i anxoves
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
106.
torrada de pa de pagès amb pernil de gla
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
107.
torrada amb anxoves del mar Cantàbric confitades i pebrot escalivat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
108.
torrada amb escalivada i anxoves gratinada amb formatge de cabra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
109.
cacau
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
lleugerament torrada i parcialment fermentada, principal ingredient de la xocolata. [...]
|
110.
pernil de gla amb coca torrada de Can Morè i tomàquet
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|