Resultats de la cerca frase exacta: 1.003

151. formatge d'ovella madurat amb pa amb tomàquet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
152. abraçallar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Premsar amb la braçalladora. Abraçallar un pa de formatge. [...]
153. pascal
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Unitat de pressió i tensió, del sistema internacional, equivalent a la pressió uniforme que exerceix sobre una superfície plana d'1 metre quadrat una força total d'1 newton (símbol, Pa).  [...]
154. amollegar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Estovar 1. He amollegat el pa perquè era massa dur.  [...]
155. molla 1
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Part interior blana del pa i altres coses que tenen crosta o clofolla. La part més blana de la carn de les persones o dels animals. Partícula de pa que es desprèn en partir-lo. [...]
156. corretjut -uda
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Mal cuit, que no té la tovor que cal. Pa corretjut. [...]
157. rostar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Escurar amb un tros de pa (una cassola, un plat, etc.). [...]
158. torrapà
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Instrument en forma de forquilla emprat per a posar pa a torrar. [...]
159. caixet
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Càpsula feta de pa d'àngel o de midó. Cotització d'un artista.  [...]
160. gord -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Grosser, no gens delicat. Endurit per manca d'humitat. Pa gord, coca gorda. [...]
Pàgines  16 / 101 
<< Anterior  Pàgina  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  Següent >>