171.
bresar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Coure un aliment, generalment peces senceres de carn, en una bresera o en una cassola similar. [...]
|
172.
snack
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
Aliment, sovint de fabricació industrial i envasat en porcions individuals, concebut per a ser consumit entre àpats. [...]
|
173.
reacció adversa a aliments
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Resposta clínica anormal atribuïda a la ingestió, el contacte o la inhalació d'un aliment o d'un dels seus derivats, d'un component de l'aliment o d'un additiu alimentari contingut en l'aliment, els quals són innocus per a la majoria de la població. [...]
|
174.
appertitzar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
Sotmetre un aliment a appertització. [...]
|
175.
enfarinar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Cobrir un aliment de farina. [...]
|
176.
irradiar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
Sotmetre un aliment a irradiació. [...]
|
177.
radioesterilitzar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
Sotmetre un aliment a radioesterilització. [...]
|
178.
radiopasteuritzar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
Sotmetre un aliment a radiopasteurització. [...]
|
179.
raduritzar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
Sotmetre un aliment a radurització. [...]
|
180.
marcar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Enrossir a foc viu un aliment, generalment un tall de carn o de peix, que posteriorment se sol sotmetre a altres procediments culinaris. [...]
|