91.
terrandòs
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pebràs 1. Pebràs lleter. terrandòs de cabra Pebràs lleter vellutat. [...]
|
92.
pergamí
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pell d'ovella, de cabra, de vedell o, eventualment, d'altre animal, preparada per a escriure-hi, ésser impresa o emprada en enquadernació. Paper preparat imitant el veritable pergamí. pergamí vitulí Vitel·la . Document escrit sobre pergamí. Antecedents nobiliaris. [...]
|
93.
amanida d'escalivada amb formatge de cabra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
94.
amanida de canonges amb formatge de cabra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
95.
amanida de ceps amb formatge de cabra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
96.
amanida de formatge de cabra amb sobrassada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
97.
amanida de formatge de cabra i bolets
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
98.
amanida de formatge de cabra i nous
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
99.
amanida de llenties i formatge de cabra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
100.
amanida verda amb formatge de cabra gratinat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|