Resultats de la cerca bàsica: 235

111. gelat de moscatell amb fruita seca
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
112. gelat de vainilla amb guindes calentes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
113. gelat de vainilla amb xocolata desfeta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
114. gelat de vinagre balsàmic de Mòdena
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
115. macedònia amb gelat de crema cremada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
116. peres rostides amb gelat de vainilla
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
117. suflé gelat amb vi de Màlaga
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
118. arlequí
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Personatge còmic procedent de la farsa italiana o «comèdia de l'art» que compareix en escena amb un vestit fet de peces triangulars de tots colors. Personatge que canvia fàcilment d'idees, de partit. Gelat fet de dues substàncies de colors distints. [...]
119. bescuit
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pastís fet amb flor de farina, ous i sucre. Xocolata amb bescuits. Gelat elaborat amb ous i xarop de sucre batuts conjuntament en calent, amb addició posterior de nata o de clares d'ou batudes i amb congelació final. Porcellana que ha rebut dues cuites i que es deixa sense [...]
120. brownie de nous amb gelat de mandarina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  12 / 24 
<< Anterior  Pàgina  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  Següent >>