FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Multitud de persones o coses alineades l'una darrere l'altra, o al costat de l'altra. Una carrandella de plats, de pans, de formatges, de bolets. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pom de segona flor, dit especialment de les taronges, de les pomes, de les peres, etc., de flor endarrerida, que es cullen després de la recol·lecció normal. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Herba de la família de les poligonàcies, de fulles sagitades i gust àcid, corrent als prats de dall i de vegades cultivada com a verdura (Rumex acetosa). agrella borda Pa de cucut de bosc. agrella de fulla rodona Badola. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Diferenciació de la punta de l'arrel, en forma de didal o de beina, que protegeix el meristema apical. Resta de la part superior de l'arquegoni de les molses, en forma de còfia, que recobreix totalment o parcialment la càpsula. [...]