Resultats de la cerca frase exacta: 105

41. crema freda de curri amb gelatina de coco
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
42. farcellet cruixent de xocolata blanca, coco i regalèssia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
43. pastís cremós de coco i mousse de caramel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
44. plàtan caramel·litzat amb gelat de coco i vainilla
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
45. sopa de pinya tropical amb gelat de coco
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
46. copra
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn del coco assecada. [...]
47. napalm
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Precipitat de sals d'alumini d'àcids naftènics i d'àcids grassos, sovint de coco, gelificat per l'addició de gasolina, que s'utilitza com a producte incendiari i bèl·lic. [...]
48. crema d'avellanes amb bocins de coco i gerds
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
49. flam casolà de coco amb crema de mango freda
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
50. torró
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Massa feta d'ametlles, de pinyons, d'avellanes o de nous torrades, amb mel o feta de coco, fruites confitades, xocolata, etc., que normalment es presenta en barres rectangulars. Torrons de Xixona, d'Alacant, d'Agramunt. Una barra de torrons. Torró de massapà, de crema. Càrrec ben [...]
Pàgines  5 / 11 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>