Resultats de la cerca frase exacta: 1.144

101. carni càrnia
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que és de carn. Relatiu o pertanyent a la carn. Que és del color de la carn. [...]
102. rostidoria
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Comerç on es rosteix carn, pollastres, etc., per a la venda. Restaurant on se serveix carn rostida. [...]
103. timbarro
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tros gros de pa, de carn, etc. [...]
104. escalopa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tall prim de carn, de peix, guisat. escalopa milanesa Tall de carn arrebossada amb ou i pa ratllat. [...]
105. salaó
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
106. frèjol -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Magre, prim, escàs, de roba, de carn, etc. [...]
107. aferfur de moresc amb brou de salaó de carn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Moresc picat i cuit al vapor amb brou de salaó de carn. [...]
108. carnalment
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Segons la carn, d'una manera carnal. Viure, pecar, carnalment. Conèixer carnalment. [...]
109. escaldum
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat de carn, habitualment d'aviram, amb patates, sofregit i una salsa. [...]
110. rubiol 2
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Panada farcida de brossat, confitura o carn, que es menja per Pasqua. [...]
Pàgines  11 / 115 
<< Anterior  Pàgina  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  Següent >>