Resultats de la cerca frase exacta: 1.144

101. carni càrnia
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que és de carn. Relatiu o pertanyent a la carn. Que és del color de la carn. [...]
102. rostidoria
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
103. timbarro
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tros gros de pa, de carn, etc. [...]
104. escalopa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tall prim de carn, de peix, guisat. escalopa milanesa Tall de carn arrebossada amb ou i pa ratllat. [...]
105. salaó
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció de salar peix, carn; l'efecte. Fer salaó. Peix o carn salats. Indústria, botiga, transport de salaó. [...]
106. frèjol -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Magre, prim, escàs, de roba, de carn, etc. [...]
107. aferfur de moresc amb brou de salaó de carn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Moresc picat i cuit al vapor amb brou de salaó de carn. [...]
108. carnalment
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Segons la carn, d'una manera carnal. Viure, pecar, carnalment. Conèixer carnalment. [...]
109. escaldum
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat de carn, habitualment d'aviram, amb patates, sofregit i una salsa. [...]
110. rubiol 2
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Panada farcida de brossat, confitura o carn, que es menja per Pasqua. [...]
Pàgines  11 / 115 
<< Anterior  Pàgina  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  Següent >>