51.
mousse de foie-gras amb mango i blat de moro cruixent
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
52.
vaset de fruites amb mousse de mascarpone i ametlles caramel·litzades
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
53.
caneló de cangur i castanyes amb mousse de dàtils i ametlles
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
54.
carpaccio de salmó amb gambes i quenelle de mousse d'alvocat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
55.
filet de vedella amb mousse de foie-gras sobre llit de cireres
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
56.
mousse de iogurt amb crema de llimona i amanida de cítrics
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
57.
mousse de mango amb raïm cruixent i gelat de llet merengada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
58.
mousse de figues i coco amb sorbet de mandarina i crema anglesa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
59.
mousse de formatge fresc amb galeta de romaní i gelat de mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
60.
mousse de xocolata blanca amb caramel de llimona i gelat de canyella
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|