Resultats de la cerca frase exacta: 383

91. formatjada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta fina de confecció casolana, feta de formatge i farina. [...]
92. revalenta
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Aliment format amb diverses farines, principalment amb farina de llentia. [...]
93. lasanya
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat format per capes de pasta de farina de forma quadrada o allargada i carn picada o verdura, cuinat amb salsa i formatge. Peça plana de pasta alimentosa de farina per a fer lasanya. [...]
94. espagueti
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta alimentosa de farina de forma cilíndrica molt llarga i prima. [...]
95. farro
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Farinetes bullides o fregides fetes amb farina de blat de moro. [...]
96. tallarina
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta alimentosa de farina en forma de cinta llarga i estreta. [...]
97. carquinyoli
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta seca dura, molt torrada, feta amb farina, ou, sucre i ametlles. Persona dèbil, prima, sense salut ni vigoria. Motllura petita de formes sinuoses que s'aplica a diferents mobles per adornar les superfícies massa llises. [...]
98. crep
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta feta amb una barreja fluida de farina, llet o aigua, i ous, que, en coure's, pren una forma prima i arrodonida, i se sol servir enrotllada o doblegada amb un farciment dolç o salat. [...]
99. segonet
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Segó molt fi, el darrer que se separa en purificar la farina. [...]
100. tortel·lini
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Anella de pasta alimentosa de farina farcida de carn o de verdura. [...]
Pàgines  10 / 39 
<< Anterior  Pàgina  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Següent >>