51.
terrina de foie-gras casolà amb xerès dolç, figues seques i pols de blat de moro torrat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
52.
filet de vedella i terrina de patata, ceba i formatge de cabra amb reducció de pedro ximenes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
filet de vedella i terrina de patata, ceba i formatge de cabra amb reducció de pedro ximenes
|
53.
terrina de foie-gras d'ànec amb puré de grinyons, pa d'espècies i crocant de blat de moro torrat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
54.
terrina de foie-gras semicuit arrebossat amb pols de pa d'espècies amb brots d'enciam i textures de mango
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
55.
tarrina
(castellà)
Font
Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f terrina. [...]
|
56.
tartera
(castellà)
Font
Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f 1 [fiambrera] carmanyola. 2 p fr [tortera] terrina. [...]
|
57.
sonda de mostratge de mantega
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Arts
Estri en forma de mànec amb una mena de cullera a cada banda, normalment fet de níquel o de plata, que s'insereix en una terrina de mantega per fer-ne un tast o un control. [...]
|
58.
tarro
(castellà)
Font
Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m 1 pot, terrina f. Un tarro de mermelada, un pot de melmelada (o de confitura). 2 comer el tarro fam fer una rentada (o un rentat) de cervell, inflar el cap. 3 comerse el tarro fam trencar-se (o escalfar-se) el cap, donar-hi moltes voltes (a una cosa). [...]
|
59.
vas
Font
Diccionari de sinònims Franquesa d'Enciclopèdia Catalana (2a edició)
, anap, bol, escudella, terrina, salsera, agrassera, balsamera, retorta, proveta, urna, urcèola, etc. 2 tomba. Manuel Franquesa i Enciclopèdia Catalana [...]
|