Resultats de la cerca frase exacta: 104

31. púding de coco amb nata
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
32. Cocó d'en Jaume, lo
Font Nomenclàtor de Catalunya
Baix Camp Pratdip Cocó d'en Jaume, lo Indret (paratge, bosc...) [...]
33. pinsà de Darwin de l'illa del Coco
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la vida
 [...]
34. bacallà amb aroma de coco, puré de pebrots vermells i patates palla amb curri
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
35. gelat de coco amb xocolata desfeta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
36. Cocó d'Extremera, mola del
Font Nomenclàtor de Catalunya
Montsià Mas de Barberans Cocó d'Extremera, mola del Elevació (cim, puig, turó...) [...]
37. torró
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Massa feta d'ametlles, de pinyons, d'avellanes o de nous torrades, amb mel o feta de coco, fruites confitades, xocolata, etc., que normalment es presenta en barres rectangulars. Torrons de Xixona, d'Alacant, d'Agramunt. Una barra de torrons. Torró de massapà, de crema. Càrrec ben [...]
38. llagostins cruixents amb llavors de carabassa, coco, polenta, oli de xili i confitura dolça de tomàtiga
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
39. saponificar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Convertir en sabó (una substància grassa). Saponificar seu. Saponificar oli de coco. Descompondre (un èster) en àcid i alcohol per qualsevol procediment d'hidròlisi alcalina. Els greixos se saponifiquen en una solució de potassa. [...]
40. broqueta de llagostí amb cruixent de coco
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  4 / 11 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>