Formatge fet amb llet de vaca, de pasta crua premsada, suau i elàstica, madurat durant un període mínim de tres setmanes, amb gust lleugerament salat i textura cremosa, presentat amb forma de barra i envoltat d'una crosta d'escorça d'avet, originari de la Savoia. [...]
Bosc perennifoli, normalment dens i alt, on domina l'avet, propi dels vessants ombrívols de l'estatge montà superior i de l'estatge subalpí inferior. [...]
Essència que s'obté per destil·lació de l'oleoresina derivada de diverses espècies de pins; conté una mescla de monoterpens (entre els quals el pinè), i és emprada per via tòpica com a contrairritant i rubefaent, i per via oral com a anticatarral, diürètic, hemostàtic, estimulant, antisèptic i anti [...]
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta crua premsada, suau i elàstica, madurat durant un període mínim de tres setmanes, amb gust lleugerament salat i textura cremosa, presentat amb forma de barra i envoltat d'una crosta d'escorça d'avet, originari de la Savoia. [...]
Subarbust dioic hemiparàsit (Viscum album), de la família de les lorantàcies, que viu a les branques d'alguns arbres com el pi, l'avet, etc. Per la inosita, la colina i l'acetilcolina que conté, sembla que actua com a hipotensor. També ha estat emprat com a oxitòcic, emmenagog i estimulant [...]
Fusta d'avet de Douglas, rica en resina, lleugerament dura i resistent, amb molt cor, de color vermellós fosc, i poca albeca, de color clar que amb el temps agafa també un to vermellós. [...]