Resultats de la cerca frase exacta: 167

101. xantillí
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m [nata batuda] chantillí.  [...]
102. Com es diu ser el no va más en català?
Font Fitxes de l'Optimot
ser el bo i millor ser el súmmum ser la flor i nata En català, per expressar el grau més alt al qual s'arriba, es pot fer servir una de les expressions següents: ser el bo i millor (o ser el millor), ser el súmmum, ser la flor i nata (o ser la nata). Per exemple:  Els embotits de can [...]
103. cachetada (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f amer [bofetada] bufetada, nata, bolet m, plantofada, bufa, morma.  [...]
104. mixtura de Biedert
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Mescla nutritiva emprada en pediatria, composta de nata, aigua i lactosa. [...]
105. neutralització
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Correcció de l'acidesa natural excessiva dels àcids emprats en l'elaboració de vins, olis, nata, mantega i derivats làctics, etc. [...]
106. muntar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Batre la nata, la clara d'ou, la mantega, etc. fent-la augmentar de volum, fins que el resultat quedi espès i ben lligat. [...]
107. morrada (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f 1 [golpe en la cabeza] caparrada, caparrotada, carbassada, carabassada, carbassotada, carabassotada, testarrada, tossada, tostorro m, tusta. 2 [guantada] bufetada, nata, bufa, galtada.  [...]
108. natilla
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f nata [con azúcar].  [...]
109. sèrum de mantega
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Producte lacti líquid de color blanc groguenc, lleugerament menys espès que la nata, amb un contingut baix en greix i de gust lleugerament agre. [...]
110. crema agra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Nata, amb un percentatge baix de matèria grassa, a la qual s'afegeixen bacteris d'àcid làctic, els quals la tornen agra i l'espesseixen. [...]
Pàgines  11 / 17 
<< Anterior  Pàgina  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  Següent >>