121.
balmat -ada
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Buit de dins. Fer un so de balmat. Que no és compacte i presenta forats, a causa d'una mala elaboració, s'aplica a alguns embotits. Botifarra balmada. [...]
|
122.
coent
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que produeix una sensació anàloga a la d'una cremada, que cou. Dolor coent. Plorava llàgrimes coents. Excessivament picant. Aquesta botifarra no es pot menjar de tan coent. Una paraula coent. Ridícul per presumpció, cursi. [...]
|
123.
botifarra a la brasa amb llesques de pa torrat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
124.
botifarra de Centelles amb mongetes seques i patates fregides
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
bullit
|
125.
cassoleta de mongetes del ganxet amb broqueta de botifarra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
126.
favetes saltades amb botifarra negra i pernil de gla
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
127.
mongetes del ganxet amb botifarra de perol i anxoves
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
128.
panqueque amb pernil dolç, formatge, botifarra i ou dur
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
129.
peus de porc farcits de botifarra negra i ceps
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
130.
truita de la casa amb mongetes, cansalada i botifarra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|