201.
Signatura electrònica: el peu de signatura
Font
Fitxes de l'Optimot
signatura electrònica pot ser utilitzada per qualsevol persona o organisme que hagi sol·licitat el certificat per fer-ne ús i qualsevol administració que tingui seu electrònica.
En els documents administratius signats manualment, el peu de signatura conté les dades següents: la localitat; la data; el nom i [...]
|
202.
peu garrell
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Deformitat permanent del peu, congènita o adquirida, que el priva de prendre contacte amb el terra pel seu cantell extern. [...]
|
203.
tènia del porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
204.
peu garrell
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
205.
un peu
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Salt executat amb el peu de darrere fora de la fixació i amb la mà de davant agafant la planxa de neu a l'altura de l'altre peu, a fi de mantenir-la a prop del cos. [...]
|
206.
un peu
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Salt executat amb el peu de darrere fora de la fixació i amb la mà de davant agafant la planxa de neu a l'altura de l'altre peu per mantenir-la a prop del cos. [...]
|
207.
un peu
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Salt executat amb el peu de darrere fora de la fixació i amb la mà de davant agafant la planxa de neu a l'altura de l'altre peu, per a mantenir-la a prop del cos. [...]
|
208.
botifarra de porc ibèric
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
209.
braó de porc guisat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
210.
broquetes de porc adobat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|