Resultats de la cerca frase exacta: 320

161. vacarí (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
adj en cuir de vaca.  [...]
162. fontina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta dura cuita, amb gust dolç i delicat, originari de la vall d'Aosta, als Alps italians. [...]
163. tête-de-moine [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semicuita, molt aromàtic, que es presenta en forma circular, originari del cantó suís de Berna. [...]
164. bramar (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
v intr 1 [el toro, la vaca, etc] bramular. 2 fig [el viento, el mar, etc] bramar, bramular. 3 fam [gritar el hombre] bramar.  [...]
165. gloucester [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada molt ferma, madurat durant un període de dos mesos, originari de la ciutat anglesa de Gloucester. [...]
166. havarti
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada i no cuita, tova i flexible, amb ulls petits, de gust suau i aromàtic, originari de Dinamarca. [...]
167. salers
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet de llet crua de vaca, de pasta premsada no cuita i crosta seca, espessa i florida, originari de la regió francesa de l'Alvèrnia. [...]
168. lechero (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
169. asiago [it]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma semicuita i maduració mitjana, que se sol presentar en peces grosses, originari de la ciutat italiana d'Asiago. [...]
170. formatge de raclet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada i textura cremosa, madurat durant un període de tres a quatre mesos, amb gust dolç i lleugerament cítric. [...]
Pàgines  17 / 32 
<< Anterior  Pàgina  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  Següent >>