Resultats de la cerca bàsica: 588

41. salmó marinat amb mantega d'herbes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
42. desherbar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Eliminar les herbes, especialment les perjudicials, (d'un camp). [...]
43. herbicida
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que destrueix les herbes. Producte utilitzat per a destruir les males herbes. [...]
44. tosquirar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tondre, esquilar. Escapçar (brots, plantes, herbes). Retallar (la moneda) per aprofitar-ne els retalls. [...]
45. ebenista
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
46. boral
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pólvores fines, blanques i astringents, compostes de borat i tartrat d'alumini, usades pels dermatòlegs. [...]
47. opilions
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Ordre d'aràcnids de potes caminadores molt llargues i fines, carnívors i preferentment higròfils. Individu d'aquest ordre. [...]
48. hemipelàgic -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Format per l'acumulació d'organismes pelàgics i de partícules detrítiques fines, per sota dels 200 metres de profunditat. Dipòsit hemipelàgic. [...]
49. carpaccio de gambes amb vinagreta d'herbes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
50. filet de cérvol amb aroma d'herbes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  5 / 59 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>