Resultats de la cerca bàsica: 588

41. salmó marinat amb mantega d'herbes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
42. desherbar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
43. herbicida
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que destrueix les herbes. Producte utilitzat per a destruir les males herbes. [...]
44. tosquirar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tondre, esquilar. Escapçar (brots, plantes, herbes). Retallar (la moneda) per aprofitar-ne els retalls. [...]
45. ebenista
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que treballa el banús i altres fustes fines, especialment per fer-ne mobles. [...]
46. boral
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pólvores fines, blanques i astringents, compostes de borat i tartrat d'alumini, usades pels dermatòlegs. [...]
47. opilions
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Ordre d'aràcnids de potes caminadores molt llargues i fines, carnívors i preferentment higròfils. Individu d'aquest ordre. [...]
48. hemipelàgic -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Format per l'acumulació d'organismes pelàgics i de partícules detrítiques fines, per sota dels 200 metres de profunditat. Dipòsit hemipelàgic. [...]
49. carpaccio de gambes amb vinagreta d'herbes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
50. filet de cérvol amb aroma d'herbes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  5 / 59 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>