1.
esponjat
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta ensucrada esponjosa feta amb clara d'ou i suc de llimona. [...]
|
2.
esponjat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Pasta sòlida i lleugera, feta amb xarop a punt de bola fort, al qual s'afegeix una glaça feta amb sucre de llustre, clara d'ou i suc de llimona o crémor tàrtar. [...]
|
3.
esponjat
Font
Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
-ada adj 1 [flonjo, esponjós] esponjoso -sa. m 2 gastr azucarillo, esponjado. [...]
|
4.
bolado
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Esponjat. [...]
|
5.
azucarillo
(castellà)
Font
Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m 1 esponjat, bolado, sucre esponjat. 2 [terrón] terròs de sucre. [...]
|
6.
airén
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Raïm blanc produït pel cep airén, de maduració primerenca, menut, esponjat i amb els grans mitjans i molt dolços, que s'utilitza preferentment per a fer destil·lats. [...]
|
7.
bolado
(castellà)
Font
Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m p fr [azucarillo] esponjat, bolado. [...]
|
8.
bolado
Font
Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m gastr [esponjat] azucarillo, bolado p fr. [...]
|
9.
panal
(castellà)
Font
Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m 1 [de colmena] bresca f. 2 p fr [azucarillo] esponjat, bolado. [...]
|
10.
ahuecado
(castellà)
Font
Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
-da adj 1 [vestido] estufat -ada, esponjat -ada. 2 [voz] engolat -ada. 3 [hueco] buit -ida. [...]
adj 1 [vestido] estufat -ada, esponjat -ada. 2 [voz] engolat -ada. 3 [hueco] buit -ida. |