Resultats de la cerca bàsica: 5

Diccionaris terminològics
1. esponjat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pasta sòlida i lleugera, feta amb xarop a punt de bola fort, al qual s'afegeix una glaça feta amb sucre de llustre, clara d'ou i suc de llimona o crémor tàrtar. [...]
2. airén
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Raïm blanc produït pel cep airén, de maduració primerenca, menut, esponjat i amb els grans mitjans i molt dolços, que s'utilitza preferentment per a fer destil·lats. [...]
3. dolsa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Peça llarga de sucre esponjat que es menja durant els dies de festa sucant-la amb aigua i grosella. [...]
4. esponjós -osa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Que té una estructura semblant a la d'una esponja, que és porós, ple de cavitats. [...]
5. airén
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
1. Cep originari de la Manxa, mitjanament vigorós i productiu. 2. Raïm blanc produït pel cep airén, de maduració primerenca, menut, esponjat i amb els grans mitjans i molt dolços, que s'utilitza preferentment per a fer destil·lats.3.Vi elaborat amb raïm airén, poc àcid i amb un grau alcohòlic alt. [...]