Resultats de la cerca frase exacta: 168

71. lioneses farcides de nata amb xocolata desfeta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
72. milfulls de nata i fruites del bosc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
73. pastís de formatge amb nata i caramel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
74. salmó amb salsa de nata i caviar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
75. tulipa cruixent de figues confitades amb nata
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
76. mousse
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat fet amb diferents ingredients que es quallen després de barrejar-los amb clara d'ou batuda, nata muntada o gelatina. [...]
77. suís -ïssa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Natural de Suïssa. Relatiu o pertanyent a Suïssa o als seus habitants. Martinet menut. Xicra de xocolata desfeta amb nata al damunt.  [...]
78. mantega
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Substància greixosa, sòlida i homogènia, d'un groc clar, que s'extreu de la llet o de la nata, per agitació. Una bola de mantega. Menjar pa amb mantega. Substància alimentosa semblant, per la seva consistència, a la mantega. Mantega de cacau, de palma, de cacauet, de [...]
79. lionès -esa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Natural de Lió. Relatiu o pertanyent a Lió o als seus habitants. Pastís petit, de forma arrodonida, farcit amb una preparació generalment dolça, com crema, nata o xocolata. [...]
80. crema cremada de maduixes amb gelat de nata
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  8 / 17 
<< Anterior  Pàgina  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Següent >>