Resultats de la cerca frase exacta: 39

11. trempar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Donar (a l'acer, al cristall, etc.) el punt de duresa i elasticitat que necessiten per a certs usos. Per trempar l'acer cal escalfar-lo fins a una temperatura elevada i refredar-lo sobtadament. Temprar. Tallar (una ploma) de manera que serveixi per a escriure. Amanir 2. Un home, tenir o [...]
12. coure en blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure al forn una pasta sense amanir, en un motlle fondejat generalment amb llegums secs, els quals es retiren abans d'acabar la cocció. [...]
13. oli
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
14. enciamar
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
v tr [amanir] aliñar, aderezar.  [...]
15. amaniment
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m 1 [acció d'amanir] aliño, aderezo. 2 [condiment] aliño, condimento, aderezo.  [...]
16. agibellar
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
v tr 1 [amanir] aliñar, aderezar, preparar. Agibellar l'enciam, aliñar la lechuga. 2 [arranjar] arreglar.  [...]
17. empebrar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Amanir amb pebre. [...]
18. especiar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Amanir amb espècies. [...]
19. salar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Amanir amb sal. [...]
20. salpebrar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Amanir amb salpebre. [...]
Pàgines  2 / 4 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  Següent >>