Resultats de la cerca frase exacta: 131

81. torrada amb llom sec i formatge sec
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
82. torrada amb pernil ibèric i formatge brie
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
83. torrada amb pernil ibèric i formatge sec
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
84. torrada amb salsitxes, pebrot escalivat i allioli
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
85. torrada amb tomàquet, tonyina i formatge emmental
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
86. torrada amb tonyina, pebrot escalivat i olives
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
87. torrada de pa de pagès amb escalivada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
88. torrada de pa de pagès amb formatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
89. avellana
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fruit de l'avellaner, de pericarpi llenyós i llavor oliosa. Llavor comestible de l'avellaner. Concreció llenyosa de la grandària d'una avellana dins una panna de suro. avellana torrada Besneula.  [...]
90. cacauet
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
estrenyiments mig separant les llavors i que madura sota terra. Llavor del cacauet, comestible en cru o torrada, de la qual s'extreu un oli d'usos industrials i alimentaris. [...]
Pàgines  9 / 14 
<< Anterior  Pàgina  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  Següent >>