Resultats de la cerca frase exacta: 749

151. verduretes i bolets saltats amb fetge d'Ónec a la brasa
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
 [...]
152. l˛bul
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a ediciˇ)
Part mÚs o menys sortint d'una vÝscera, d'un ˛rgan, d'un apŔndix, etc., limitada per un sec profund o bÚ destacada per la seva forma arrodonida. Els l˛buls d'una fulla. Els l˛buls del cervell, del fetge. El l˛bul de l'orella. Els l˛buls d'un liquen foliaci [...]
153. terrina de fetge d'Ónec amb cebetes glacejades i reducciˇ de porto
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
 [...]
154. cec cega
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a ediciˇ)
. cec hepÓtic Bossa del budell embrionari a partir de la qual es desenvolupa el fetge.  [...]
155. cor de filet de vedella amb fetge d'Ónec i salsa de porto
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
 [...]
156. fetge d'Ónec a la brasa amb poma caramel·litzada i coulis de gerds
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
 [...]
157. oca
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a ediciˇ)
fetge i les plomes (Anser anser). oca d'Egipte Ocell de la famÝlia dels anÓtids, que viu a l'└frica (Alopochen aegyptiacus). oca de bec curt Ocell de la famÝlia dels anÓtids, de bec rosat i negrˇs (Anser brachyrhynchos). oca de collar Ocell de la famÝlia dels anÓtids, de plomatge negre i [...]
158. coca d'escalivada cruixent amb fetge d'Ónec semicuit i amanida amb vinagreta de t˛fona
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
 [...]
159. suprema de fetge d'Ónec a la planxa amb pomes saltades i oli de vainilla
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
 [...]
160. oli
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a ediciˇ)
Greix de procedŔncia animal o vegetal, lÝquid a la temperatura de 20 ░C. Oli de cacauet, de soia, de sŔsam, de gira-sol, de blat de moro. Oli de ricÝ, d'ametlles dolces, d'eucaliptus. Oli de fetge de bacallÓ. oli de cedre Oli extret, per destilĚlaciˇ, del duramen de diverses conÝferes [...]
PÓgines  16 / 75 
<< Anterior  PÓgina  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  SegŘent >>