151.
verduretes i bolets saltats amb fetge d'ànec a la brasa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
152.
lòbul
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Part més o menys sortint d'una víscera, d'un òrgan, d'un apèndix, etc., limitada per un sec profund o bé destacada per la seva forma arrodonida. Els lòbuls d'una fulla. Els lòbuls del cervell, del fetge. El lòbul de l'orella. Els lòbuls d'un liquen foliaci [...]
|
153.
terrina de fetge d'ànec amb cebetes glacejades i reducció de porto
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
154.
cec cega
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
. cec hepàtic Bossa del budell embrionari a partir de la qual es desenvolupa el fetge. [...]
|
155.
cor de filet de vedella amb fetge d'ànec i salsa de porto
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
156.
fetge d'ànec a la brasa amb poma caramel·litzada i coulis de gerds
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
157.
oca
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
fetge i les plomes (Anser anser). oca d'Egipte Ocell de la família dels anàtids, que viu a l'Àfrica (Alopochen aegyptiacus). oca de bec curt Ocell de la família dels anàtids, de bec rosat i negrós (Anser brachyrhynchos). oca de collar Ocell de la família dels anàtids, de plomatge negre i [...]
|
158.
coca d'escalivada cruixent amb fetge d'ànec semicuit i amanida amb vinagreta de tòfona
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
159.
suprema de fetge d'ànec a la planxa amb pomes saltades i oli de vainilla
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
160.
oli
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Greix de procedència animal o vegetal, líquid a la temperatura de 20 °C. Oli de cacauet, de soia, de sèsam, de gira-sol, de blat de moro. Oli de ricí, d'ametlles dolces, d'eucaliptus. Oli de fetge de bacallà. oli de cedre Oli extret, per destil·lació, del duramen de diverses coníferes [...]
|