Resultats de la cerca frase exacta: 80

Diccionaris terminològics
1. soia sencera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Gra de soia cuit, que conté aproximadament un 20% de greix, afegit al pinso per a aportar energia i proteïna al bestiar i l'aviram. [...]
2. client pesant
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Tecnologies de la informació i la comunicació
Client que, en una arquitectura client-servidor, processa autònomament un gran volum d'informació en comparació amb el volum que li processa el servidor al qual es connecta. [...]
3. servidor pesant
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Tecnologies de la informació i la comunicació
Servidor que, en una arquitectura client-servidor, processa un gran volum d'informació en comparació amb el volum que processen autònomament els clients que s'hi connecten. [...]
4. bola de greix
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Veterinària
Preparat alimentós consistent en un conglomerat de llavors i greix de forma generalment rodona que se subministra als ocells en llibertat a l'hivern com a substitutiu del menjar que no poden trobar a la natura. [...]
5. destralada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Cop defectuós en què el bastó toca a terra abans de l'impacte, de manera que la bona recorre una distància molt curta. [...]
6. aflorament de greix
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Aflorament produït per una recristal·lització de la mantega de cacau, després que s'hagi fos i desplaçat des de l'interior a la superfície com a conseqüència de fluctuacions en la temperatura o d'un temps d'emmagatzematge massa llarg, que dona a la capa blanquinosa superficial un tacte suau. [...]
7. greix
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
8. mantellina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Tel greixós que cobreix les vísceres del porc, usat en cuina i xarcuteria per a embolicar farciments. [...]
9. soia sencera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
10. soia sencera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Gra de soia cuit, que conté aproximadament un 20% de greix i que se subministra amb el pinso al bestiar i l'aviram, i aporta energia i proteïna. [...]
Pàgines  1 / 8 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  Següent >>