1.
terrina
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Petit vas de fons pla, generalment de terrissa envernissada i de forma circular, en què es conserven algunes viandes. Una terrina de foie-gras. [...]
|
2.
terrina
(castellà)
Font
Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f terrina. [...]
|
3.
terrina
Font
Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f [petit vas] terrina (o tarrina). Una terrina de foie-gras, una terrina (o tarrina) de foie-gras. [...]
|
4.
terrina d'escudella
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
5.
terrina d'espàrrecs
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
6.
terrina de carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
7.
terrina de gelat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
8.
terrina de llenguado
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
9.
terrina d'albergínies gratinades
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
10.
terrina de foie-gras casolà
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|