31.
tapa de truita de patates
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
32.
sucrera
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Recipient, generalment amb tapa, en què es guarda o se serveix el sucre. [...]
|
33.
sobrecopa
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tapa d'una copa. [...]
|
34.
contratapa
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tapa posterior d'un llibre. [...]
|
35.
escollat 2 -ada
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que no tapa el coll. Sempre duu bruses molt escollades. Que duu una peça de vestir que no li tapa el coll. Si vas tan escollada, et refredaràs. [...]
|
36.
contracoberta
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Segona coberta d'un llibre, protegida per la tapa. [...]
|
37.
murada 1
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Nuvolada espessa que tapa una part de l'horitzó. [...]
|
38.
capó 3
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tapa que cobreix el motor o el portaequipatge d'un automòbil. [...]
|
39.
encobertorar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Proveir d'una tapa o cobertora. Encobertorar una capsa, un atuell. [...]
|
40.
contracantell
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
En certes enquadernacions de luxe, enquadrament ornamental de la part interior de la tapa. [...]
|